Archive for January, 2017

Oana & Mihai – Fotografii Nunta Ramnicu Valcea

Fotografii de nunta realizate la nunta Oanei si a lui Mihai in Ramnicu Valcea, cu o sedinta foto asa cun ne-am dori de fiecare data- fara sa fim presati de timp, cu miri relaxati si, desigur, locatii minunate.

Click aici pentru a vedea fotografiile…

????????????????????

Ana & Mihai – Fotografii Nunta

Suntem o echipa de fotografi de nunta si familie cu evenimente in Bucuresti, Ramnicu Valcea, Cluj, Sibiu si alte locatii din Romania sau chiar din afara tarii. Puteti vedea in aceasta postare fotografiile de la nunta Anei si a lui Mihai, iar ca la fiecare eveniment, incercam sa surprindem cat mai multe instantanee, si fotografii mai studiate la sedintele foto cat si clasicele fotografii formale, de familie.

Click aici pentru a vedea fotografiile…

1 (105)

Alexandra & Sorin – Sedinta foto dupa nunta – Balchik

Sedinta foto dupa nunta realizata la Palatul Reginei Maria si Gradina Botanica din Balchick. Sedintele foto after wedding sau trash the dress sunt o ocazie perfecta pentru a mai imbraca o data rochia de mireasa, pentru a avea niste fotografii intr-o locatie deosebita si uneori pentru a simplifica ziua nuntii, lasand sedinta foto a mirilor pentru alta zi. Fotografiile de la nunta Alexandrei si a lui Sorin le puteti vedea AICI iar sedinta foto dupa nunta mai jos

Click aici pentru a vedea fotografiile…

??????????????????????

Denisa & Cristian – Fotografii Nunta

Fotografii de nunta in Ramnicu Valcea – doua persoane extraordinare si o super petrecere. Irina Dascalu Photography este o echipa ce ofera servicii foto-video nunta in Bucuresti, Ramnicu Valcea, Craiova, Sibiu, Pitesti si alte locatii din Romania sau din afara tarii.

Click aici pentru a vedea fotografiile…

Fotograf Nunta Ramnicu Valcea (52)

Lavinia & Florin – Fotografii nunta

Pregatirea mirilor in camera de hotel si realizarea sedintei foto intr-o alta zi, dupa nunta, sunt doua moduri prin care puteti simplifica ziua respectiva. Doar gandul la o nunta traditional romaneasca, cu obiceiuri, program incarcat, stres si multa lume ii descurajeaza pe multi, dar ziua nuntii poate fi si simpla, linistita cum a fost si nunta Laviniei si a lui Florin.

Click aici pentru a vedea fotografiile…

????????????????????

Andra & Ionut – Fotografii Nunta Bucuresti

Nunta Andrei si a lui Ionut in Bucuresti, o nunta cu miri indragostiti si relaxati si multi prieteni ce au transformat seara intr-o super petrecere.

Click aici pentru a vedea fotografiile…

Fotograf Nunta Bucuresti (92)

Alexandra & Sorin – Fotografii Nunta

 

Click aici pentru a vedea fotografiile…

 

Fotograf Nunta Bucuresti (46)